İKÇÜ TÖMER Ödemiş, Tire ve Birgi'de

2015-2016 Eğitim yılında etkinliklerine hız kesmeden devam eden İKÇÜ TÖMER Etyopya, Gana, Filistin, Tunus, Cezayir, Pakistan, Burkina Faso, Suriye ve Türk Cumhuriyetlerinden gelen öğrencileriyle eğitim merkezimiz cumartesi günü Ödemiş, Tire ve Birigi gezisini düzenledi. Öğrencilerimiz geziye Tire'de bulunan şehir müzesini ziyaretle başladılar. Öğrencilerin müzede yerel özelliklerin tanıtılması amacıyla düzenlenmiş objeleri ilgiyle izledikleri görüldü. Daha sonra kafile hâlinde Ödemişe gidildi ve öğle yemeği yenildi. Yemekten sonra gezi Birgi turuyla devam etti. Öğrenciler Birgi'de önce İKÇÜ Kültür Sanat Merkezi olan Derviş Ağa Medresesi hakkında merkezin görevlilerinden bilgi aldılar. İKÇÜ TÖMER öğrencilerin rehber hocaları ile birlikte Birgi'nin tarihî sokaklarında yaptıkları yürüyüş Birgi halkı tarafından ilgiyle karşılandı. Birgi turu Aydınoğlu Mehmet Bey Camii ziyareti ile son buldu.